Лице

ВИДЕО: Реклама на L’Oréal промовира пудра во 33 тонови

By  | 

Козметичкиот бренд L’Oréal ја претстави новата кампања за прудрата True Match под слоганот „Ваша кожа, ваша приказна“, промовирајќи 33 нијанси кои одговараат на повеќе различни тонови на кожа, со што го подига гласот во борбата продив едноличноста во светот на убавината. Со ова компанијата сака да покаже дека нивната козметика не е наменета само за одредена група на жени, туку ги задоволува потребите на разновидни жени, кои ги краси индивидуална убавина и внатрешната вредност.

(Лепотица.мк)

You must be logged in to post a comment Login

Остави коментар

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com