Коса

ВИДЕО: Направете локни со помош на фолија

By  | 

Нов интересен и забавен начин на правење локни е со помош на преса и фолија.
Постапката е мошне едноставна, а благодарение на фолијата, ја чувате косата од штетното влијание на пресата. Зимате прамен по прамен го завивате околу два прста се до кожата на главата. Добиените полжавчиња го завиткувате во фолија. Потоа, полжавчето така завиткано во фолија го притискате со преса за коса, држите неколку секунди и пуштате.

(Лепотица.мк)

You must be logged in to post a comment Login

Остави коментар

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com