Љубов и секс

4 места каде не треба да имате секс

By  | 

Кога копнееме за секс не размислуваме за времето и местото…
Затоа треба да внимаваме за одредени забранети места, на кои не е паметно да се препуштиме на страстите. Најубаво е да заборавите на секс кога возите, затоа што не е безбедно и ги загрозувате останатите учесници во сообраќајот.
Ако одите во природа и зеленилата ги разбудат вашите страсти не обидувајте се да им се препуштите на задоволствата, затоа што би можеле да завршите со убод од инсект.
Немојте тоа да го правите во јавен базен, прекинете на време пред да ви влезе хлорираната вода во телото. Романтично е тоа да го правите на песочна плажа, но опасно е затоа што песок може да ви влезе лесно на места каде што не треба.
(Лепотица.мк)

You must be logged in to post a comment Login

Остави коментар

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com